Ontdek de voordelen van zakelijk bestellen bij Avara Webshop! Voor bedrijven bieden we een exclusieve ervaring met een vaste korting van 20%. Maak eenvoudig een account aan, valideer je btw-nummer en start met besparen op al je bestellingen. Lees verder om te ontdekken hoe het werkt en welke privileges je geniet als zakelijke klant bij Avara.

 

Hoe word je zakelijke klant bij ons?

Wil je profiteren van onze exclusieve zakelijke voordelen? Volg eenvoudig deze stappen:

  1. Registratieopties: Kies uit twee handige methoden om je aan te melden als zakelijke klant. Klik op "Mijn account" en registreer je, of voeg producten toe aan je winkelmandje en meld je aan tijdens het checkout-proces.

  2. Belangrijke gegevens: Tijdens het registratieproces vragen we je om een geldig btw-nummer op te geven. Zorg er ook voor dat het opgegeven leveringsadres overeenkomt met jouw registratie van ondernemingsgegevens bij de Europese VIES-database. Wij zijn genoodzaakt deze controle uit te voeren vanwege BTW-fraude.

  3. Manuele controle: Na het aanmaken van je account wordt de korting niet automatisch toegepast. Onze medewerkers voeren een handmatige controle uit voordat de korting wordt toegewezen.

  4. Versnelde korting: Wil je meteen bij je eerste bestelling profiteren van de korting? Maak dan eerst een account aan en neem contact met ons op via het contactformulier. We streven ernaar om aanvragen binnen dezelfde werkdag te verwerken, zodat u zelfs vanaf de eerste bestelling met korting kan afrekenen.

  5. Intracommunautaire btw-regeling: Voor Europese bedrijven geldt de intracommunautaire btw-regeling, die automatisch wordt toegepast tijdens het afrekenen. Zorg ervoor dat de verstrekte gegevens tijdens het bestelproces correct zijn, zodat uw bestelling niet wordt tegengehouden vanwege BTW controles.

 

Uw voordelen als zakelijke partner

Ontdek de privileges van uw partnership met Avara Webshop:

  1. Vaste korting: Geniet van een gegarandeerde korting van 20% op alle producten zodra uw validatie is voltooid.

  2. Geen minimumvereisten: Wij stellen geen minimumafnames of andere eisen om u toegang te geven tot deze aantrekkelijke korting.

  3. Transparante prijzen: Na aanmelding in de kortingsgroep worden de prijzen in de catalogus exclusief btw weergegeven. De korting wordt automatisch toegepast op het gehele assortiment, waardoor u zonder enig rekenwerk vlot kan bestellen.

  4. Dedicated Support: Vertrouw op onze toegewijde ondersteuning voor al uw vragen en behoeften.

  5. Toekomstgericht: Heeft u specifieke producten nodig voor uw bedrijf? Neem contact met ons op. We streven naar voortdurende uitbreiding van ons assortiment, en uw input is waardevol. Samen kijken we naar de toekomst en denken we met u mee.

arrow_upward