Bedrijf en Historie

Avara is sinds 2020 aangesloten op het platform van Bol.com en met een gamma van ongeveer 350 verschillende artikelen hebben we ondertussen al meer dan 5000 klanten tevreden gesteld.

Gezien dit succes op Bol.com, kon een eigen webshop natuurlijk niet uitblijven. Op deze manier willen we graag op onze eigen wijze de klanten van dienst zijn en willen we ook toegankelijker zijn voor de vragen van klanten in verband met onze producten. Wij bieden een ruim assortiment aan waar ieder wel iets vindt naar zijn/haar smaak.

Avara startte oorspronkelijk uitsluitend met de verkoop van sleutelbehuizingen en rubber pads voor autosleutels. Als snel konden we ons assortiment uitbreiden met old school-artikelen zoals video- en audiocassettes, alsook diskettes en minidiscs. Niet veel later kwamen daar diverse RFID-artikelen bij. Van (RFID-)kaarthouders tot en met RFID-portemonnees in verschillende formaten kan u bij ons terecht. Verder biedt Avara nog allerlei andere artikelen aan en voegen we regelmatig nieuwe producten toe zodat je te allen tijde een ruim en gevarieerd assortiment hebt waar je je keuze kan maken.

Klantenservice

Mocht je toch nog op zoek zijn naar bepaalde producten/sleutelbehuizingen die je niet in onze webwinkel terugvindt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Misschien hebben we het product wel op voorraad, maar staat het nog niet online, of kunnen we er voor je naar op zoek gaan. 

Avara kiest voor een persoonlijke aanpak waarbij er naar de wensen/opmerkingen van de klant geluisterd wordt. Door deze constructieve opstelling hopen we van u een tevreden klant te maken.

Ook als je niet tevreden bent, horen we graag van u. Op die manier kunnen we u alsnog een oplossing bieden die u tevreden kan stellen.

Avara wenst u een fijne ervaring toe in haar webshop!


Bedrijfsgegevens

Avara.be

Kastanjelaan 2
9130 Kieldrecht
België

Tel : +32(0)465 / 092 085

Mail : info@avara.be

BTW : BE0892.775.330

Contact Opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen,... en wenst u graag met ons contact op te nemen? De beste manier is om ons online contactformulier te gebruiken. Deze fungeert als een ticketsysteem en wordt dagelijks beheerd door onze mederwerkers. Via onderstaande knop gaat u naar het online formulier.

> Klantenservice Avara

arrow_upward