Bedrijf en Historie

Avara is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige autosleutelbehuizingen en toebehoren.

Sinds onze oprichting in 2020 hebben we ons gericht op het leveren van producten van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met uitstekende klantenservice.

We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze shop voortdurend uitbreiden om ons assortiment te vergroten en aan de groeiende behoeften van onze klanten te voldoen.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en aanbiedingen!

Klantenservice

Mocht je toch nog op zoek zijn naar bepaalde producten/sleutelbehuizingen die je niet in onze webwinkel terugvindt, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Misschien hebben we het product wel op voorraad, maar staat het nog niet online, of kunnen we er voor je naar op zoek gaan. 

Avara kiest voor een persoonlijke aanpak waarbij er naar de wensen/opmerkingen van de klant geluisterd wordt. Door deze constructieve opstelling hopen we van u een tevreden klant te maken.

Ook als je niet tevreden bent, horen we graag van u. Op die manier kunnen we u alsnog een oplossing bieden die u tevreden kan stellen.

Avara wenst u een fijne ervaring toe in haar webshop!


Bedrijfsgegevens

Avara.be

Kastanjelaan 2
9130 Kieldrecht
België

Tel : +32(0)465 / 092 085

Mail : info@avara.be

BTW : BE0892.775.330

Contact Opnemen

Heeft u vragen, opmerkingen,... en wenst u graag met ons contact op te nemen? De beste manier is om ons online contactformulier te gebruiken. Deze fungeert als een ticketsysteem en wordt dagelijks beheerd door onze mederwerkers. Via onderstaande knop gaat u naar het online formulier.

> Klantenservice Avara

arrow_upward