Voor uw aankopen bij onze webshop Avara, bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden om het voor iedereen toegankelijk te maken. Daarnaast is ook veiligheid bijzonder belangrijk voor ons. Heden, bieden wij onderstaande betaalmogelijkheden aan.

iDEAL

Avara iDEAL

Het meest aangeboden én gebruikte betaalmiddel in Nederland. iDeal is een betaalmethode, waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank. Met iDeal betaal je meestal vooraf. En de betaling is niet terug te draaien. Het nadeel van iDEAL is dat je vooraf betaalt en geen aankoopbescherming geniet.

 

Creditcard

Avara Mastercard Visa

Een kredietkaart “Visa of Mastercard” wordt vaak gebruikt voor online betalingen in webwinkels. Ze kennen een zogeheten chargeback-regeling. Je kunt hier een beroep op doen als:

·         Je een bestelling niet geleverd hebt gekregen.

·         Een product beschadigd is bij aankomst.

·         Als je iets krijgt wat je niet besteld hebt.

 

Overschrijving

Naast de gekende online betaalsystemen, bieden we ook een standaard bankoverschrijving aan. We hebben ervoor gekozen om dit proces te automatiseren via een betaalprovider. Op deze manier wordt uw betaling gescand door een banksysteem en de bestelling direct verwerkt zodra het geld op de rekening is komen te staan van de provider.

 

Sofort Banking

Avara Sofort Banking

Sofort van Klarna is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt wordt. Consumenten uit Duitsland, België en daarbuiten kunnen gemakkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banksysteem. De betaalmethode is vergelijkbaar met een online overboeking en hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijn voor overboekingen ook hier van toepassing is, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument.

 

Bancontact

Avara Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL. Belgische consumenten betalen in winkels, restaurants en online regelmatig via Bancontact met hun smartphone via de Bancontact Payconiq App.

 

KBC / CBC Betaalknop

Avara KBC

De KBC-Betaalknop is een digitale knop op de betaalpagina van de webwinkel. De klanten kunnen hun aankoop in enkele klikken betalen, op hun smartphone of tablet, of met de kaart en kaartlezer.

 

Belfius Betaalknop

Avara Belfius

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen door de klant niet teruggedraaid worden. Hierdoor is het een zeer geschikte betaalmethode voor webshops en hun klanten, omdat bestellingen direct verwerkt kunnen worden wanneer de betaling voldaan is.

arrow_upward